Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

TKEMALISOUST

Vürtsikas alotsha- või ploomikaste sobib hästi shashlõkikastmeks. Valmistamisaeg määramata. Sousti koostisainete koguseid pole antud, igaüks saab teha kastme oma maitse järgi.
Retsept
portsjonile
tkemaliploome ehk alotshasid
riivitud küüslauku
hakitud koriandrilehti
tilli
münti
basiilikut
soola
paprikapulbrit
veiniäädikat
ValmistusviisTkemaliploomid ehk alotshad keeta vähese veega ja hõõruda läbi sõela. Lisada riivitud küüslauku, hästi peeneks hakitud koriandrilehti, tilli, münti, basiilikut, soola ja rohkesti paprikapulbrit. Kuumutada veidi ja lasta jahtuda. Soovi korral võib lisada veidi veiniäädikat. Kaste peab olema kaunis terav. Ploomisousti võib teha ka leotatud ja keedetud mustadest kuivatatud ploomidest või muudest hapudest ja pooltoorestest ploomidest.ServeerimisviisLisandid

Märksõnad

tkemalisoust

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes