Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Koorekaste

Hapukoore- või rõõsakoorekaste ürtidega. Sobib liha-, kala- ja köögiviljasalatitega.
Retsept
portsjonile
200 g 18% hapukoort või rõõska koort
1-2 sl veiniäädikat või sidrunimahla
1-2 sl sinepit
1 tl suhkrut
noaotsatäis soola
noaotsatäis pipart
1/2-1 dl peeneks hakitud tilli, peterselli ja murulauku või maitseürte (basiilikut, tüümiani, estragoni)
Valmistusviis Sega hapukoore hulka veiniäädikas ja maitseained. Maitsetaimi võid lisada vastavalt oma maitsele. Lase enne serveerimist külmkapis maitsestuda. Serveeri liha-, kala- ja köögiviljasalatitega.Hea teada !Enne serveerimist lase jahedas maitsetuda.

Märksõnad

koorekaste

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes