Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Hele marinaad räimepihvidele

Hommikusöögid

Hele marinaad räimepihvidele

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Heledas marinaadis võib marineerida peale räimepihvide ka lihtsalt praetud räimi.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 dl vesi
1 tk Porgand
1 tk Sibul
5 tera Must pipar
1 leht Loorber
1.5 tl sool
1 tl suhkur
1.5 tl 30% äädikas
Võib lisada mitmeid maitseaineid: vürtsi, kaneeli, maitseürte (melissi, punet), tilliseemneid jne. Vesi kuumutada keema. Lisada viilutatud porgand ja sibul ning keeta need peaaegu pehmeks. Seejärel lisada sool ja vürtsid, kuumutada korraks keema. Lisada äädikas, tõsta marinaad pliidilt ja jahutada. Jahtunud marinaad valada klaas- või emailnõusse laotud räimepihvidele. Marinaad peab ulatuma sentimeetri jagu üle pihvide.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga