Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Kaerahelbe-banaanikoogid kahele

Hommikusöögid

Kaerahelbe-banaanikoogid kahele

Toidutare TT foorum Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Öö jooksul kuhtunud energiavarusid igakülgselt täiendavad maitsvad koogikesed, mille juurde võite pakkuda kas keedist või mett, maitsestamata toorjuustu või muud meelepärast lisandit.
Retsept
portsjonile
3 dl petipiim või keefir
1.2 dl kiirkaerahelbed
2.5 dl jahu
0.5 tl söögisooda
0.5 tl sool
1 tk muna
1 sl õli
2 tk Banaan
Sega kaerahelbed hapupiimaga ja lase 10 minutit pehmeneda. Sega suuremas kausis kuivad ained omavahel läbi ning kalla kaerahelbesegu peale. Klopi (suur) muna õliga kokku ja lisa taignale, sega hästi läbi. Lisa väikesteks tükikesteks lõigatud küpsed banaanid. Kui taigen tundub liiga paks, lisa paar lusikatäit vett. Küpseta taignast väikesel omletipannil keskmisel kuumusel ülepannikoogid, küpsetades alumist poolt umbes 4 minutit ja siis teist pool 1–2 minutit.

KOMMENTAARID

Riina 09.sept 2008 15:53
Lisasin hapupiima/peti asemel hoopis 400g jogurtit ja oli väga maitsev. Ühtlasi ei teinud ma ka ülepannikooke, vaid hoopis pisikesed, sest minu meelest on neid palju mugavam süüa. Maitse asi :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes