Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Kreeka kotletid

Hommikusöögid

Kreeka kotletid

Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Kreeka kotletid pitaleiva täidisena.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 kuni 12 tk Pita
500 g lamba- või seahakkliha
1 tk (peenestatud) Sibul
0.5 kuni 1 dl oliiviviilakad
2 tl jahvatatud köömned
1 tl Kaneel (jahvatatud)
1 kuni 2 tl sool
0.5 tl Tšillipulber
1 dl peenestatud petersell
1 tk muna
praadimiseks õli
PIPRAKAUNAD
sibularõngad
lehtsalat
tomativiilud
Sega hakkliha hulka sibul, oliiviviilud, maitseained, petersell ja muna. Vormi tainast 8-12 lapikut kotletti ning jäta need hetkeks laua peale kuivama. Pruunista kotletid õlis mõlemalt poolt ja küpseta praeahjus 200°C juures 4-5 minutit. Pane samal ajal ka pitaleivad praeahju kuumenema. Tee pitaleibade ühte serva sügav taskukujuline sisselõige, kuhu sa paned täidiseks hakklihakotleti, marineeritud piprakaunu, sibularõngaid, salatiribasid ja tomativiile. Retsept on mõeldud neljale sööjale.

Märksõnad

kreekakotletid

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool