Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Laimi-ingverimarinaad sealihale

Hommikusöögid

Laimi-ingverimarinaad sealihale

Tiina Trolla erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Inverimaitseline grillmarinaad sealihale.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500 g sealiha, nt karbonaad, filee
MARINAAD
2 dl Jogurt
2 tk Küüslauk
0.5 dl peenestatud peterselli
1 sl Ingver
0.5 tk Laimi mahl
0.5 tk Laimi koor
Lõika liha 3x3 cm suurusteks kuubikuteks. Sega maitsestamata jogurti hulka küüslauku, petesrelli, ingveri, soola ja laimi mahl ning koor. Sega marinaadi ained korralikult läbi. Aseta liha kilekotti ning kalla marinaad peale. Lase lihal marineeruda vähemalt 4 tundi. Lihatükkide kõrbemise vältimiseks eemalda marinaad liha küljest majapidamispaberi abil. Aja lihatükid grillvarda otsa ning küpseta pehmeks. Serveeri grillitud liha koos kartulite ja rohelise salatiga.PS! Kui sul parasjagu pole laimi, võid selle asendada ka sidruniga!

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga