Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Tuunikala-banaanisaiad

Hommikusöögid

Tuunikala-banaanisaiad

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Esmapilgul omavahel mittesobivad toiduained annavad kokku pannes ootamatult maitsva tulemuse. Saiad sobivad nii hommikusöögiks kui ka kergeks õhtueineks. Kes banaani ei armasta, võib proovida ananassi.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 viilu röstisai
1 väike karp tuunikala vees
1 dl lahja Mahe majonees
0.5 dl 10% hapukoor
2 tk suur banaan
150 g riivitud või viilutatud juust
Sool
Karri
Aseta saiaviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kurna tuunikala ja jaga saiadele, raputa peale karrit. Sega omavahel hapukoor ja majonees, maitsesta soolaga ning nirista lusika abil kalale. Viiluta banaanid. Aseta kalaga kaetud saiadele banaanilõigud ja siis juust. Küpseta ahjus 200°C juures, kuni juust on sulanud. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

mlspea 14.apr 2010 20:38
Üllatavalt maitsvad saiad-- banaan ja tuunikala sobisid superhästi kokku.
mirja 12.aug 2009 21:37
ma teen neid juba paar aastat.. sõbrannad söövad ja kiidavad :D
ly 06.juuli 2008 13:48
päris head saiad olid
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga