Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Bruschetta kirsstomatitega

Hommikusöögid

Bruschetta kirsstomatitega

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Itaaliapärased võileivad valmivad kiiresti ja on üpris tervislikud.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 viilu Ciabatta
2 küünt Küüslauk
1 peotäis Kirsstomatid
10 cm Porrulauk
2 sl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Basiilik (värske)
Kui sul pole ciabattat, proovi tavalise röstitud saiaga. Toitvamaks muudab bruschetta peale murendatud kitsejuust või feta juust.
Rösti ciabatta ja hõõru pealt poolitatud küüslauguküünega.
Poolita kirsstomatid või haki tomatid. Viiluta porru.
Sega väikeses kausis omavahel tomatid, porru, õli, sool, pipar ja basiilik. Jaga salat saiadele ja serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Helena 10.juuni 2012 18:07
tõeliselt lihtne ja väga maitsev! Eriti mõnus suvel, grillipeole.
Serena 26.märts 2012 15:18
:):):):):):):) Ma proovin seda Kodunduses teha! Loodan, et õnnestub.:H
Liis 26.juuli 2010 00:11
Kindlasti maitseb veel paremini, kui ciabattale peale määrida rohelist pestot.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool