Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Pitsabatoonid

Hommikusöögid

Pitsabatoonid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Maitsvad ja toitvad kuumad saiad. Tomatikastme võib teha juba eelmisel õhtul, siis läheb hommikul söögitegu kiiresti. Võib kasutada ka poekastet

20 minutit + 15 minutit kastme valmistamiseks

Retsept
portsjonile
1 tk batoonsai (terve, mitte viilutatud
2 dl Tomatikaste
150 g Riivjuust
1 tk Punane sibul
200 g Tomat
100 g Mozzarella
Basiilik (värske) kaunistamiseks
Õli pintseldamiseks
KASTE
1 purk (400g) Purustatud tomatid
1 sl Õli
2 küünt Küüslauk
2 sl Basiilik (värske, hakitud)
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
Lõika sai horisontaalselt pooleks. Pintselda lõikepinnad õliga ning määri tomatikastmega, riputa üle riivitud juustuga. Lao peale sibularõngad, tomativiilud (soovi korral maitsesta vähese soola-pipraga) ja mozzarellaviilud. Tõsta saiad ahjuplaadile ning küpseta 220'C juures 10-15 minutit, kuni need on kergelt pruunikad ja juust on sulanud. Kaunista värske basiilikuga. Enne serveerimist lõika tükkideks.KASTE:Kuumuta pannil õli, lisa nõrutatud tomatikonserv ning kuumuta 10 minutit. Maitsesta purustatud küüslaugu, hakitud basiiliku ja soola-pipraga.

Märksõnad

pitsabatoonid

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga