Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Ahjupannkook köögiviljadega

Hommikusöögid

Ahjupannkook köögiviljadega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Toitev ja tervislik pannkook
Retsept
portsjonile
TAINAS
6 dl Piim
4 tk Muna
4 dl jahu
1 tl Sool
KÖÖGIVILJASEGU
2 sl Õli
3 tk Porgand
1 tk Sibul või väikse porru hele osa
150 g Spinat (külmutatud)
0.5 tl Ürdisool
Must pipar (purustatud)
2 dl Mozzarella (riivitud)
Ühenda tainakomponendid ja jäta 30 minutiks seisma. Riivi porgandid jämeda riiviga, lõika porru või sibul peeneks. Kuumuta köögivilju õlis keskmisel kuumusel ja segades 5 minutit. Lisa siis külmunud spinat ja kuumuta segades, kuni spinat on täiesti sulanud ja teiste köögiviljadega segunenud. Maitsesta segu soovikohaselt, lase veidi jahtuda ja lisa koos riivjuustuga tainasse.Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta alumisel siinil 225° juures umbes 30 minutit.

KOMMENTAARID

Meister 21.apr 2009 16:04
Mulle ja elukaaslasele maitses hästi, ainult juustu jätsin ära, sest seda polnud kodus. Väga hea on seda süüa hapukoore ja värske salatiga.
NurrMarta 12.apr 2009 16:49
il. - eesti keeles on lubatud mõlemad versioonid. Nii tainas - taina kui ka taigen - taigna.
il. 12.apr 2009 15:39
TaiGnakomponendid siiski
kaitu 09.nov 2008 19:31
Kahju, tundus põnev asi olema, aga ei tulnud välja. Juustu panin 50 gr rohkem, aga ilmselt on vedlikku natuke palju retseptis. Hoidsin ahjus 50 min, sest 30 minutiga küpses küll põhi, aga seest jäi nätskeks. Aga peaks vist veelgi kauem küpsetama.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga