Uudiskiri Instagram Facebook
 
Põhiroog

Pardikoivad punase veini kastmes

Põhiroog

Pardikoivad punase veini kastmes

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Maitsekas kastmes pardikoivad nõuavad perenaiselt üsna vähe vaeva.

üle 60 min

Ettevalmistus 15 minutit + küpseb 1 tund 15 minutit

Retsept
portsjonile
1 pundike oksi Rosmariin
4 küünt Küüslauk
4 tk Pardikoib
Sool
Nelk (jahvatatud)
Kaneel (jahvatatud)
Must pipar (jahvatatud)
Fenkoliseemned
3 dl Punane vein
1.5 sl Punase sõstra želee
1. Kuumuta ahi 190 kraadini. Pane ahjuvormi põhja rosmariinioksad ja küüslauguküüned. Sega näpuotsaga nelki, kaneeli, musta pipart ja jahvatatud fenkoliseemneid. Tõsta ahjuvormi pardikoivad, maitsesta soola ja vürtsidega. Küpseta 1 tund.
2. Vahepeal kuumuta vein keemiseni, lisa sõstraželee ja sega, kuni see lahustub. Alanda kuumust ja hauta 5 min. Vala ära küpsemisel ahjuvormi valgunud rasv. Kalla peale veinikaste ja küpseta veel 15 min.

KOMMENTAARID

kk 13.mai 2013 13:05
hjegfvajkf
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette