Kõik retseptid

Peedi-šokolaadimuffinid

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: Lia šokolaadimaagia Autor: Lia Virkus
Peeti muffinite maitses küll ei aima, samas teeb see küpsetiste sisu vägagi mahlaseks ja mõnusaks. Parimad küpsetamispäeval!
Valmistusaeg: 20-40 min
12-15 tk

1. Sulata šokolaad veevannil.

2. Vahusta toasoojad munad suhkrutega kohevaks vahuks.

3. Sega kokku kuivained ja lisa munavahule. Lisa hulka ka õli, peeneks riivitud peedid ja väheke jahtunud sulatatud šokolaad.

4. Sega kõik ühtlaseks tainaks ja kalla pabervormidega vooderdatud või võiga määritud muffinipanni pesadesse.

5. Küpseta 200-kraadises ahjus 12–15 minutit (olenevalt vormide suurusest) ehk kuni sissetorgatud tikk jääb kuivaks. Lase jahtuda.

6. Kaunistamiseks sulata valge šokolaad veevannil ja nirista muffinitele. Lisa rukkilillevõi muid õisi.

HEA TEADA!
Maiuse saad küpsetada ka suures 26 cm läbimõõduga koogivormis, kuid siis pikenda küpsemisaega. Õhukindlas karbis säilivad peedi-šokolaadiküpsetised mahlasena mitu päeva.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa