Kõik retseptid

Soolane pidupäevatort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tupperware Autor: Marit
Soolane tort ei jäta külmaks ühtki lauasistujat. Sobib nii veini kui kohvi kõrvale.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Leota želatiin külmas vees.
Tükelda lõhe ja porrulauk.
Sega lõhe, porrulauk ja kohupiim ning vahustatud vahukoor. Lisa sulatatud želatiin peene joana täidisesse. Sega kõik hästi läbi.
Vala täidis õliga määritud "päevalille".
Lase seista paar tundi ning tee siis põhi.
Purusta näkileivad ja sega pehme võiga.
Kata täidis näkileivaseguga ja niisuta pealt piimaga ning aseta "päevalill" 5-6 tunniks külmikusse lõplikult tarduma.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NAAJ 28.dets 2009 09:18
Päevalill on Tupperware spetsiaalne vorm tarretatud toitude jaoks. Kui seda vorm ei ole, võib ka teistes vormides teha.
Margaret 27.dets 2009 22:42
mis see päevalill on?
fringilla 21.mai 2009 15:34
Väga segane värk:S
vainii 16.jaan 2005 14:09
Mismoodi seda põhja küll täidisele mätsitakse?
1