Köögiviljatoidud

Panniroog kabatšoki ja seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suvetoidud Autor: Pille Enden
Kiirelt valmiv kerge panniroog, mida sobib serveerida nii värskete keedetud kartulitega kui ka ilma.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja viiluta sibulad, suuremad poolita enne. Kuumuta sibulaviile pannil õlis 3–4 minutit. Lisa õhukesteks (pool)-rõngasteks lõigatud kabatšokk, kuumuta 2–3 minutit. Lisa ka kukeseened ja kuumuta 2–3 minutit. Maitsesta roog soola-pipraga. Pane juurde toorjuust ja kohvikoor, sega läbi ning hauta mõni minut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Rinka 04.okt 2011 11:22
Väga mõnus ja lihtne! Koorisin kabat?oki eelnevalt, et ei jääks puiset äärt ja toorjuustu asemel läks sulatatud juust. Panniroog tuli kohe selline kogukas ja toitev, samas kerge ja hõrk. Pakkusin juurde ka kruubiputru ja kirsstomatisalatit. Nämm!
Lepatrinu 04.sept 2011 17:18
Tõesti väga maitsev! Soovitan soojalt !
Brüleekreem 03.sept 2011 19:25
Oi-oi-oi kui hea! Kuuseriisikad, puravikud ja kukeseened läksid pannile, peale suti peterselli.
carmuska 15.aug 2011 23:11
Mmm..see lausa sulas suus nagu mu mees ütles..ja ütles ka veel seda, et seda sobiks isegi lausa külalistele pakkuda, et nii hea kohe :)
1