Köögiviljatoidud

Soe porgandi-mangosalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Mango-porgandisalat sobib hästi kala- ja kanaroogade ning erinevate grillitud toitude juurde. Maitseks võid lisada punast sibulat.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1.  Koori ja lõika ribadeks nii mango kui ka porgand.
2.  Sulata kuumal pannil suhkur ja pigista hulka laimi mahl.
3.  Lisa pannile mangoviilud ja kuumuta läbi.
4.  Lisa porgandid ja kuumuta, kuni juurviljad on peaaegu küpsed.
5.  Sega hulka hakitud pähklid ja koriander.

SOOVITUS
* Soolaka nüansi saad, kui kasutad soolapähkleid. Hästi sobivad nii maapähklid kui ka India pähklid.
* Kui mango ja porgand pole piisavalt mahlased, võid lisada pannile ka veidi võid ning suurendada laimi kogust. Magusust saad roale lisada meega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa