Köögiviljatoidud

Lillkapsas juustukastmes

Keskmine hinne: 4.08 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Veerand tunniga valmiv lillkapsaroog sobib hästi nii kotlettide kui ka muu liha-kala kõrvale. Kes soovib, võib seda pakkuda ka omaette roana koos aurutatud riisi või keedetud kartulitega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Jaga lillkapsas õisikuteks ja keeda neid soolakas vees 5 minutit. Samal ajal kuumuta kastrulis jahu ja sega vähese piimaga. Lisa ülejäänud piim ja keeda segades mõni minut. Lisa juust, sool ja pipar ning kuumuta segades, ent ära enam keema lase. Nõruta lillkapsas sõelal ja tõsta serveerimisnõusse. Nirista peale kaste ning puista üle hakitud peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
annyi 21.veeb 2013 20:25
Retseptis on justkui või puudu, sest tõenäoliselt peaks jahu või sees kuumutama, mina igatahes nii tegin :) Lisasin ka 2 tl täisterasinepit ja osa juustu jätsin lisamata. Siis läks see kõik vormis ahju: lillkapsas all, kaste peal ja kõikse peale puistasin ülejäänud juustu. Nii lihtne ja niiiiii maitsev.
Kristina 25.jaan 2013 00:21
Tegin riisi peale kastmeks ja imehea tuli! Soovitan kindlasti.
1