Köögiviljatoidud

Marineeritud sibulad

Keskmine hinne: 3.36 Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Mahemagusad marineeritud sibulad on ideaalseks kaaslaseks paljudele toitudele. Marinaad taandab sibula tugevat maitset ning tulemuseks on krõmpsuvad rattad. Kindlasti sobib marineeritud sibul hästi salatitesse ning liha ja kala kõrvale.
1. Lõika sibul õhukesteks ratasteks ning kata külma veega. Lase 1 tund seista ja kalla vesi ära.

2. Sega kastrulis suhkur, äädikas, 2 dl vett ja õli.

3. Lisa veidi soola ja loorberileht.

4. Kuumuta, kuni suhkur on lahustunud, kuid ära keeda.

5. Kalla saadud marinaad sibulatele ja lase külmikus mõni tund kuni üleöö seista.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
peeter 13.sept 2015 22:59
Miks ainult 1 sibul----ma tahan suurema koguse teha ?
Siiri Kirikal 12.sept 2014 14:13
See retsept on mõeldud pigem marineeritud sibulast salatina, mitte hoidiseks.
Kats78 12.sept 2014 06:00
Kas see retsept kauemaks säilitamiseks ka sobib?
1