Köögiviljatoidud

Ahjus küpsetatud muskaatkõrvits ricotta ja salveiga

Keskmine hinne: 2.18 Allikas: Kõrvitsatoidud Autor: Lia Virkus
Valmistusaeg: 40-60 min

15 minutit + 35‒40 minutit ahjus

1. Eelkuumuta ahi 200 kraadini.

2. Poolita kõrvits ja urgitse seemned lusikaga välja. Kaabi pisut sisu välja ja tükelda see.

3. Tõsta kõrvitsapoolikud ahjuvormi.

4. Sega sinihallitusjuust ricotta ja tükeldatud kõrvitsaga ning jaga segu kõrvitsapoolikutesse.

5. Pigista sidrunist mahla peale ning nirista peale oliiviõli ja siirupit. Laota peale ka salveilehed ning jahvata soola ja pipart.

6. Küpseta ahjus 35‒40 minutit, kuni juust on saanud kauni värvi.

Serveeri ja pane kõrvale lusikad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa