Köögiviljatoidud

Hautatud kana

Keskmine hinne: 4.16 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Aedviljaga hautatud kana
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tükelda kana, pruunista hautamisnõu põhjas pruuniks, lisa vesi ja maitseained ning hauta veel u 30 minutit.
Lisa tükeldatud porgand, lillkapsas õisikutena ja hauta.
Veidi enne hautamise lõppu lisa herned.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
metslanna 23.märts 2007 12:22
muutsin ise retsepti nats mugavamaks ja kiiremaks...tihti teen seda toitu hoopis hakklihaga..pruunis-
tan hakkliha..lisan vee ja ühe puljongikuubiku..-
siis lisan 2 pakki ükskõik millist külmutatud köögiviljasegu..siis ootan kuni toit uuesti keema hakkab ning siis maitsen..üks puljongikuubik on tavaliselt nats vähe..seepärast lisan pärast maitsekust aroomisoolaga ning maitse järgi kuivatatud maitserohelist...l-
asen haududa kuni köögiviljad pehmed...ja valmis :D ...meespere, kes muidu köögivilju ei söö, peab seda toitu oma lemmikuks (Y)
vahvin 11.veeb 2007 09:15
Proovin teha seda täna külmutatud aedviljaseguga. Väga kiire ja lihtne toit.
Taevastiib 08.märts 2006 02:07
Tegin.. hea tuli. Ainlt et kanafilee asemel panin lihtsalt kana koibi ja tiibu. Olen pannud ka rohelisi ube - väga hea maitse annab. Ja mida veel teen.. kui kana pool tundi hautan, viilutan terve sibula ja küüslauku panen ka. Palju maitsekam tuleb.
1