Köögiviljatoidud

Koorega keedetud kartulid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Koorega keedetud kartul on iseäranis hea kartulisalatiks.
Valmistusaeg: 20-40 min
Pese kartulid harjaga puhtaks, loputa veel puhta veega üle. Pane kartulid keedunõusse ja vala peale nii palju vett, et kartulid on vaevu kaetud. Lisa soola, kata nõu kaanega ja pane pliidile.
Kui kartulite vesi on keema hakanud, vähenda kuumust, nii et vesi kartulite ümber mullidena liigub. Keeda 20-25 minutit.
Kartulite pehmust katsu terava noaotsa või vardaga, kahvel purustab kartuleid. Siis vala kartulitelt vesi ära ja hoia neid mõni hetk ilma kaaneta kuumas, et nad taheneksid.
Keedetud kartuleid hoia kahvli otsas ja koori.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
prants 27.nov 2010 16:28
see on titekas
betyyy 18.apr 2010 15:47
good;)
Chanelle 02.dets 2006 17:18
1