Köögiviljatoidud

Ühepajatoit I

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Mari
Ühepajatoit nuikapsa- ja lihapallidega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kooritud nuikapsad, kartulid ja porgandid lõigata kuubikuteks.
Petersell ja sibul hakkida, hautada rasvas.
Hakkliha segada munaga ja kloppida sitkeks, maitsestada ning segada juurde kaerahelbed või pestud riis ja vormida segust väikesed pallid.
Aedviljad ja lihapallid asetada kihthaaval keedunõusse, peale valada maitsestatud vesi või puljong, hautada nõrgal tulel segamata pehmeks (pool kuni kolmveerand tundi).
Toidule võib lisada tomati ning kurgilõike ja puistata üle maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa