Köögiviljatoidud

Ühepajatoit II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Mari
Neerud aedvilja ja kaunpipraga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Paprika, porgandid, petersell, sibul lõigata ribadeks ja kuumutada rasvas.
Asetada hautusnõusse ja valada peale vedelik.
Hautada nõrgal tulel.
Neerud lõigata pikuti lõhki, pesta hoolikalt ja keeta rohkes vees pehmeks, lõigata pikkadeks viiludeks ja lisada aedviljadele poolel hautamise ajal.
Koorimata õunad lõigata õhukesteks viiludeks ja lisada koos neerudega.
Valmis toidule segada juurde tomativiilud või püree.
Maitsestada hapu mahlaga ja lisada hapukoor.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa