Köögiviljatoidud

Seenelastiga kartulipaadid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Ruth
Ahjus küpsetatud kartulid seentega.
Kogus: 1 portsjon
 
Küüri kartulid hästi puhtaks, poolita pikuti.
Pintselda ümberringi õliga ja lao ahjuplaadile või vormi. Küpseta 225 kraadi juures 25 minutit.
Vahepeal kuumuta peenestatud sibul õli ja veesegus madalal kuumusel umbes 5 min, seejärel lisa tükeldatud seened ja kuumuta segades kuni seened kokku tõmbuvad.
Riputa kuivakskeenud seentele jahu, sega läbi ja lisa korraga kogu koor.
Lase keema tõusta ja madalal kuumusel paksuks haududa.
Maitsesta segu soola ja pipraga ning jaga pehmeksküpsenud kartulitele.
Riputa peale riivjuustu ja küpseta ahjus , kuni juust muutub kuldkollaseks.
Hoidu juustu tugevast pruunistumisest, sest siis muutub see mõruks ja saab ebameeldiva lõhna.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa