Köögiviljatoidud

Pikitud lillkapsas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Lõbusailmeline lisand vürtsikate lihatoitude juurde või kerge lõunaeine koos nuudlite või kartulitega.
Puhasta ja pese lillkapsas, eemalda juurikas. Keeda lillkapsast äädika- ja soolavees umbes 15 min, nii et lillkapsas jääks veel kõvaks. Haki 150 g salaamit kangideks, ülejäänud väikesteks kuubikuteks. Piki salaamikangidega lillkpsas: painuta lillkapsaõisikud veidi laiali ja suru kangid nende vahele. Maitsesta püreestatud tomatid pipra, soola ja basiilikuga ning sega juurde salaamikuubikud, creme fraiche ja Parmesani juust. Kalla kaste ahjuvormi ja tõsta peale lillkapsas. Küpseta eelsoojendatud praeahjus 225 kraadi juures umbes 15-20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
eskariina 09.okt 2006 16:40
ja seda ka et creme fraiche on eesti keeli hapukoor.
1