Köögiviljatoidud

Suvikõrvitsapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Tegelikult suvikõrvitsa-shampinjonipirukas
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sõelu jahu kaussi, lisa või, muna, vesi, sool ning sõtku kiiresti taignaks.
Mähi tainas fooliumisse ja tõsta u 1 tunniks külmikusse.
Katte jaoks pese ja viiluta õhukeselt suvikõrvitsad.
Puhasta, pese ja viiluta seened.
Sulata pannil või ja hauta selles suvikõrvitsat ning seeni u 4-5 minutit, maitsesta soola, piparde ja punega.
Koori ja pressi küüslaugud, sega pannil teiste ainete hulka.
Klopi vahukoor koos munakollastega lahti, maitsesta muskaadi, soola ja pipraga.
Rulli taigen õhukeselt lahti ja pane rasvainega määritud lahtikäivasse vormi u 26 cm läbimõõduga, nii et servad jääksid u 4 cm kõrguseks.
Jaota köögivilja-seenesegu ühtlaselt tainale ja kalla üle munaseguga.
Küpseta eelsoojendatud praeahjus 225 kraadi C juures (gaasipliidil 4. jaotus ) 50-60 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa