Köögiviljatoidud

Pikkpoiss aedviljaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Pikkpoisi tainasse on lisatud porgandit ja kabatšokki või bakla˛aani. Valmistamisaeg 15 minutit + 35-40 minutit ahjus.
Valmistusaeg: 40-60 min

50

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Riivi kooritud sibul, porgand ja kabatšokk. Pehmenda need pannil kuumas rasvas segades. Sega kausis hakkliha, riivitud aedviljad, munad, rõõsk koor, kartulijahu ning maitseained. Vormi segust küpsetuspaberiga kaetud plaadile pikkpoiss. Küpseta pikkpoissi 200-kraadises kuumuses ahju keskosas 35-40 minutit.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa