Köögiviljatoidud

Kalkuniraguu patissonidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Kalkuniraguu patissonide, kurgi, tomati ja šampinjonidega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Luud ja nahk eemaldada, liha lõigata kuubikuteks. Patissonid ehk taldrikkõrvitsad pesta, lõigata sõrmepaksusteks viiludeks, need omakorda kangideks ning kangid kuubikuteks. Pestud tomatid ja seened lõigata neljaks. Till hakkida peeneks. Kurgid lõigata pikuti pooleks, lusikaga eemaldada seemned ja lõigata kurgid poole sõrme paksusteks viiludeks. Lihakuubikud praadida rasvas ja tõsta vahukulbiga kõrvale. Praerasvas praadida seened, lisada patissonid, kurgid ja till. Maitsestada soolaga ja kuumutada 4-5 minutit. Valada juurde vein, lisada tambitud küüslauk ja hautada kaane all, kuni vein on aurunud. Siis lisada liha ja tomatid, kuumutada läbi ja anda kohe lauale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa