Köögiviljatoidud

Vasikamaks ungari moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Praetud ja hautatud vasikamaks paprika, tomati, sibula ja šampinjonidega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Pooled sibulad koorida, lõigata viiludeks ja praadida veerandis rasvakoguses. Sibulate hulka segada liistakuteks lõigatud seened ja praadida ägedal tulel kiiresti läbi. Lisada tomativiilud ja aedpaprikaribad, maitsestada soola ja pipraga ning kuumutada pidevalt segades valmis. Teisel pannil sulatada ülejäänud rasv, selles kuumutada ülejäänud viiludeks lõigatud sibul, lisada pikkadeks peenteks ribadeks lõigatud maks, maitsestada soola, paprikapulbri, pipra ja majoraaniga. Praadida pidevalt segades ägedal tulel. Siis lisada tomati ja aedpaprikaga hautatud seened, kuumutada läbi ning vajaduse korral maitsestada soolaga. Aedpaprika ja tomati asemel võib kasutada letšot. Serveerida kartulipudruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa