Köögiviljatoidud

Peidetud kabatšokid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud.
Ahjus küpsetatud kabatšokid seenekastmega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Pese kabatšokk ja lõika pikisuunas viiludeks. Rösti need pannil või pruunista väheses kuumas rasvas ning pane suurde madalasse ahjuvormi. Puhasta ja tükelda seened ning koori ja haki sibul. Pruunista seened ja sibul kergelt pannil. Sega juurde jahu ja lisa vesi, piim, aedviljapuljongikuubik, sidrunipipar ja pool riivitud juustust. Lase kaste keema ning vala see vormi kabatšokkidele. Raputa peale maitseürte ja riivjuustu. Küpseta vormi 200°C juures ahju keskosas umbes 30 minutit ja hauta järelkuumuses veel natuke aega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa