Köögiviljatoidud

Maksapajaroog porganditega

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Kiirelt ja vähese vaevaga valmiv toekas õhtusöök kogu perele. Sel moel valmistatud maks jääb väga õrn ja mahlane.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori sibul ja porgandid ning lõika õhukesteks ratasteks. Pruunista paar minutit õlis ja tõsta keedunõusse. Lõika maks 2-3 cm suurusteks tükkideks. Veereta tükke soolaga segatud jahus, prae keskmisel kuumusel pruuniks ja kalla koos praadimisõliga porgandite juurde. Lisa vesi ja puljongikuubik ning hauta nõrgal kuumusel 30 minutit, kuni maks on pehme. Serveeri riisi või kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margit 29.apr 2012 08:52
Väga hea, isegi seamaksaga. Porgandit panen järgmisel korral pisut vähem (või siis väiksemad).
kadres 15.apr 2011 17:11
Kiidan! Maks on pehme ja maitsekas.
sandralee 24.mai 2009 09:26
Ülihea:) Hajameelsuses lisasin kogemata liiga palju puljongit, mis tähendas seda, et tekkis pigem midagi maksakastme taolist...Ega polnudki midagi, lisasin siis veidi jahu ja oligi korras. Järgmine kord olen tähelepanelikum ja proovin, kuidas algne retsept ikkagi on.
Kringy 27.apr 2008 16:06
väga maitsev!
Nona 13.juuni 2005 17:10
väga maitsev ja maks jääb õrn ja pehme.!!
sveik23 09.dets 2004 12:18
Väga mõnus toiduke ..... mmmmmmmmmm
Pyyakas 09.dets 2004 12:07
Proovin näidatud kujul siis ka maksa valmistada...
1