Köögiviljatoidud

Kõrvitsa-suitsupeekoni risoto

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kõrvits annab risotole värvi ja maitset.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Hauta kõrvits nõrgal kuumusel kaane all pehmeks. Prae õlis hakitud sibulat ja küüslauku umbes 5 minutit. Lisa riis. Kalla pidevalt segades juurde vein ja vähehaaval kuum puljong. Sega juurde kõrvitsapüree ning hauta pehmeks. Tõsta tulelt ja lisa riivitud parmesani juust, petersell, sool, pipar ning eelnevalt pruunistatud peekon. Serveeri kohe. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
neiu383 07.jaan 2011 21:52
päris hea jäi, mind veidi see suitsupeekoni maitse häiris, oleks tahtnud midagi mahedamat. Proovin ükskord nt krevettidega:P Idee tundub hea, eks näis kuidas maitse jääb:)
eppenno 01.jaan 2011 14:06
super
Didi 16.jaan 2009 17:29
Risoto peaks olema selline rohkem nagu kreemjas, aga riis ei tohi samas olla pudrutaoline. Head katsetamist! :D
füüsalis 21.okt 2006 16:08
Kõrvitsat ei ole vaja eelnevalt hautada, vaid lisa toored tükid. Küll aga võiks riisi eelnevalt praadida (koos sibula ja küüslauguga) siis on kindel, et tuleb sõmer ja mõnus.
1