Köögiviljatoidud

Suitsumaitseline juuviljapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga.
Kes armastab teravamaid elamusi, kasutagu serveerimisel sinihallitusjuustu. Kellele meeldib mahedam maitse, siis soovitame hapukoort.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Viiluta peekon ja kuumuta paksupõhjalises potis krõbedaks. Tükelda sibulad ja kuumuta koos peekoniga paar minutit. Lisa puhastatud ja kuubikuteks tükeldatud köögiviljad (v.a. peet) ning kuumuta segades veel mõni minut. Lahusta puljongikuubik 5 dl keevas vees ja vala köögiviljadele. Maitsesta soola-pipraga. Hauta nõrgal kuumusel 40-50 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Lisa tükeldatud peedid, hakitud tüümian ja petersell. Serveeri murendatud sinihallitusjuustu või hapukoorega. Kaunista peterselli- või tüümianioksaga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ernst 17.märts 2005 08:27
Toorest peeti kasutades on mõistlik see hautada tükeldatult eraldi väikeses potis, lisada veidi võid ja soola. Siis ei kao värv ja saab pehmeks üheaegselt suure potitäie muu köögiviljaga.
1