Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Kapsapada peekoniga

Lihaga

Kapsapada peekoniga

Pille Enden 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Rohke köögiviljaga pajaroog, millele peekon annab mõnusa suitsuse maitse.

40-60 min

Ettevalmistusaeg 20 minutit + 35 minutit hautamiseks

Retsept
portsjonile
250 -350 g Kuumsuitsupeekon või kondita suitsuribi
1 kg Valge peakapsas
1 tk Sibul
8 tk Kartul
5 tk Porgand
5 dl lihapuljong
2 sl Hele siirup
Sool
Must pipar
Majoraan
Petersell
Tükelda peekon kuubikuteks. Tükelda kapsas, kooritud sibulad, porgandid ja kartulid. Pruunista lihakuubikud poti põhjas. Lisa kapsas ja sibulad ning kuumuta 8–10 minutit pidevalt segades. Lisa kartulid, porgandid, puljong, siirup ja maitseained. Kata pott kaanega ja hauta aeg-ajalt segades madalal kuumusel pehmeks, selleks kulub umbes 30–35 minutit.
Serveerimisel raputa peale ohtralt hakitud peterselli.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes