Köögiviljatoidud  » Lihaga

Kapsapada peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Rohke köögiviljaga pajaroog, millele peekon annab mõnusa suitsuse maitse.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg 20 minutit + 35 minutit hautamiseks

Kogus: 6 portsjonit
Tükelda peekon kuubikuteks. Tükelda kapsas, kooritud sibulad, porgandid ja kartulid. Pruunista lihakuubikud poti põhjas. Lisa kapsas ja sibulad ning kuumuta 8–10 minutit pidevalt segades. Lisa kartulid, porgandid, puljong, siirup ja maitseained. Kata pott kaanega ja hauta aeg-ajalt segades madalal kuumusel pehmeks, selleks kulub umbes 30–35 minutit.
Serveerimisel raputa peale ohtralt hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa