Köögiviljatoidud  » Lihaga

Toorvorstikeste-oapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Maitserikas ja toitev pajaroog valmib kiirelt ja kergelt ning sobib hästi riisi kõrvale.
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta ja tükelda paprika. Pruunista toorvorstid pannil ning prae sealsamas läbi ka paprika. Vala potti tomati- ja oakonserv, lisa maitseained ja kuumuta keemiseni. Lõika praetud vorstikesed 4–5 cm pikkusteks juppideks, lisa koos paprikaga potti. Kuumuta kõike koos veel 3–4 minutit.
Serveeri kohe koos riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Haapsalu 25.apr 2010 21:20
Super hea, ise praadisin / "hautasin" kõik pannil. Lisasin natuke rohkem maitseaineid ja panin juurde maisi . VÄGA HEA ! .
Terje 15.jaan 2010 15:52
Meile eriti ei maitsenud.
Kristel.l 22.dets 2009 18:09
Olen teinud.... Aga valesti teinud, s.o ei leidnud punaseid ube tomatikastmes. Eeldan, et punaste all mõeldakse ikka neid Kindey omasid... No võtsin valged küpsetatud oad tomatikastmes. Lää-
gevõitu jäi. Lihtne küll, aga mulle jäi vorstikeste maitse kuidagi domineeriv ja rohkem ei tee.
pipsin 10.nov 2009 22:36
Ahjaa, lisasin peotäie suhkrut ka sest tomat kipub toidud kuidagi hapumaitseliseks tegema, lisan alati suhkrut toitudele kus tomat sees.
pipsin 10.nov 2009 22:34
Tegin õhtusöögiks. Väga üksühele neid koguseid ei jälginud, lisaks purustatud tomatitele panin ka kõvasti basiilikuga tomatipastat. Pipart ka rohkesti ja sai hea vürtsine värk. Mehele väga meeldis. Panin vist 4 või 5 jämedamat vorstikest ja üksikuna neid poleks üldse nii mitmeks portsjoniks jagunud, selliselt kastmena jagub veel järgmisteks päevakski. Hea lihtne vaheldus sarnastele hakkliha ja kanaroogadele mis on viimasel ajal liiga tavalisteks argiroogadeks saanud.
Kristinsööb 10.nov 2009 13:05
Kasutasin toorvorstikeste asemel küll suitsusardelli, kuid väga väga hea oli. Oad tegid asja eriti heaks. 5
1