Köögiviljatoidud  » Lihaga

Lillkapsa-hakklihavorm

Keskmine hinne: 3.67 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Lihtne ja kiirelt valmiv vorm sobib argiõhtuks. Maitse täiustamiseks võid osa lillkapsast asendada ka brokoliga.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg 25 minutit + 30 minutit ahjus

Kogus: 6 portsjonit
Tükelda lillkapsas õisikuteks ja keeda 5 minutit soolaga maitsestatud vees. Kuumuta pannil või ning pruunista selles hakitud sibul ja hakkliha. Maitsesta soola, pipra ja Cayenne’i pipraga. Vala lillkapsas võiga määritud ahjuvormi ja laota peale tomativiilud. Tõsta peale hakkliha. Klopi munad lahti, sega koorega, maitsesta soola ja pipraga ning vala vormi. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Raputa peale riivitud mozzarella’t ja küpseta veel 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
h 15.veeb 2014 17:10
tõesti ülihea! Järgmine kord teen õisikuid väiksemaks ainult. peale panin tavalist juustu
NAAJ 09.juuli 2011 09:10
Tegin värske kapsa ja frikadellidega. Lisasin ka paprikatükke. Väga maitsev vormiroog.
Birgit 28.apr 2011 21:04
mulle ka täitsa maitses :)
kerlu 04.apr 2011 17:19
Super hea!Mozzarella asemel panin tavalistjuustu ja ka ülihea.olen juba kümneid kordi teinud ja meie pere lemmik:)
uffa 09.märts 2011 20:32
väga hea. aga mina panin põhja hoopis veidi läbipraetud suvikõrvitsat, siis hakkliha, siis tomatit, siis kõvasti lillkapsast ja kõige peale juustu. ei kurda millegi üle. väga viis ja väga lihtne argitoit:)
annyi 17.veeb 2011 19:48
Pilt jah justkui pole sama rersepti kohta. Aga muidu tõeliselt hea suutäis:Y, olen seda nüüdseks korduvalt teinud ja aina paremaks läheb. Ka mina olen juustu tublisti rohkem pannud
lauretnsius 18.okt 2009 19:09
mul tuli mage aga muidu hea,juustu võib panna ennem rohkem kui vähem.jätkus kuuele inimesele!
mariiikene 10.okt 2009 13:34
Sellest kogusest jagub vähemalt 10-le inimesele ju??? Ja pildi peal on koostisained vormi hoopis teises järjekorras pandud? Juustu võiks vähemalt paar korda rohkem selle koguse juures olla! Aga muidu väga maitsev :) /isegi ilma sibulata/
maris197 18.jaan 2009 16:24
super, lihtsalt nii hea!
piret 17.okt 2008 11:58
kiitus autorile. Hakkliha asemel kasutasin rakvere frikadelle ja kohe sai meie pere lemmikuks :)
1