Köögiviljatoidud  » Lihaga

Kõrvitsa-lihapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Pikka aega siidris haudunud liha saab hästi pehme. Hautatud kõrvits annab aga roale eriliselt hõrgu nüansi.
Valmistusaeg:

Ettevalmistusaeg 30 minutit + 1 tund ja 15 minutit hautamiseks

Kogus: 8 portsjonit
Sega kausis jahu, apteegitilli seemned, sool ja pipar. Lisa 2 cm suurusteks kuubikuteks lõigatud liha ja sega hästi läbi. Koori sibulad ja lõika õhukesteks viiludeks. Pruunista pannil õlis pool lihast koos poolte sibulatega ja vala potti. Pruunista samuti ülejäänud pool. Lisa puljong, siider ja äädikas. Lase keema, keera kuumus nõrgaks ja hauta 45 minutit. Samal ajal koori kõrvits, eemalda seemned ja pehme osa ning lõika suuremateks tükkideks. Lisa hautisele koos kooritud ja suuremateks tükkideks lõigatud porganditega. Lase uuesti keema, keera kuumus nõrgaks ja hauta veel 20 minutit. Lisa kooritud ja sektoriteks lõigatud õunad ning hauta veel 5–10 minutit, kuni kõik on pehme. Viimistle maitse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa