Lihaga

Tervislik kapsa-lambalihahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 2 portsjonit
1.  Puhasta lambaliha kelmestest ja tükelda.
2.  Kuumuta paksupõhjalisel pannil õli ja prae tulisel pannil kiirelt lambaliha. Maitsesta soola ja pipraga.
3.  Lisa küüslauk ja porru. Kuumuta korraks läbi.
4.  Tõsta lambaliha potti ja vala peale siider. Lisa ka loorberilehed ja vürts.
5.  Lase haududa 10–15 minutit ja kui liha on peaagu valmis, lisa hakitud kapsas.
6.  Hauta, kuni kapsas on pehmenenud ja serveeri värskete keedukartulitega.
# Kellele lambaliha ei maitse, võib hautisesse lisada ka sealiha. Arvesta, et lambaliha ise on päris rammus, samas on ta kergesti seeditav ja väikestes kogustes aitab omastada kasulikke toitaineid.
# Hautisele lisatav siider peaks olema kuivemat sorti originaalsiider, mitte purkides müüdav magus suvejook.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
cas 17.aug 2011 22:42
Kas kasutada võiks näiteks tervislikumat lihaveiseliha?
1