Lihaga

Kapsahautis sinihallitusjuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 4 portsjonit
1.  Lõika peekonist ribad ja prae kuumal pannil.
2.  Prae sibul ja lisa valge vein. Hauta, kuniks vein on aurustunud.
3.  Lisa rõõs koor, sinep, pipar ja sool. Kuumuta, kuni segu pakseneb.
4.  Kuumal pannil prae hakitud kapsas, lisa veiniäädikas ja kuumuta paar minutit.
5.  Sega kapsa hulka kreemjas kaste ja hauta, kuni kapsas on peaagu valmis.
6.  Murenda hautise hulka sinihallitusjuust ja sega, kuni juust on sulanud.
7.  Serveeri krõbeda peekoniga.
# Juustuga kapsahautis on päris rammus. Varu endale kindlasti päts kvaliteetset saia kõrvale, mida hautise kõrvale ampsata. Ahjusoe ciabatta sobib selleks kohe kindlasti!
# Peekon on mõeldud lisandiks, nii et selle võid lihtsalt ka ära jätta. Hautise maitse sellest ei kannata.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
piiru 19.apr 2010 23:43
aga mis vein sinna sisse siis sobiks?..kas magus ,hapu või milline siis?
triinu 06.aug 2009 18:40
super hea asi..me tegime wok panni peal kapsa...valge veiniäädikaga hautasiimegi.
mariiikene 22.juuli 2009 20:31
Otsustasin proovida kuna kõik ained olid kodus olemas. Aga ilma peekonita. Eh, mulle erilist maitseelamust ei jätnud. Ja kaua seda kapsast peaks praadima ja pärast hautama?
1