Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Vürtsine pajaroog

Lihaga

Vürtsine pajaroog

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Roa tulisus sõltub kasutatavast salsast. Vastavalt maitsele lisa kas mahedamat või vürtsikamat varianti. Lisandina pakutav keedetud riis mahendab rooga.
Retsept
portsjonile
800 g Veisehakkliha
1 sl Õli
250 g Seened (näit. šampinjonid)
3 tk Porgand
2 tk Paprika (punane või roheline)
4 küünt Küüslauk
900 g salsa
1 dl Punane vein
0.75 dl Tomatipasta
Basiilik (värske)
Pune
Sool
Cayenne'i pipar
Pruunista hakkliha pannil õlis. Vala haudepotti. Sega juurde viilutatud seened, riivitud porgandid, hakitud paprikad, purustatud küüslauk ja kõik ülejäänud ained. Hauta keskmisel kuumusel 2 tundi. Viimistle maitse. Serveeri keedetud riisiga.

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp