Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Veiseliha-porrupada

Lihaga

Veiseliha-porrupada

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Tervislik ja aromaatne porrupada täidab hästi kõhtu, aga ei mõju raskelt.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
270 g Veiseliha
3 spl Õli
Sool ja must pipar
1 tk Porgand
1 vars Seller
1 tk Porrulauk
2 spl Tomatipasta
1 dl Punane vein
2 dl Vesi
2 tk Loorber
1 oks Rosmariin
1 vars Tüümian
1 pulk Kaneelikoor
Oliiviõli
1 spl Petersell (hakitud)
1. Lõika liha kuubikuteks ja pruunista kiirelt õlis.
2. Maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta umbes 5-6 minutit.
3. Haki porgand ja seller ning viiluta porru.
4. Lisa hakitud köögiviljad patta liha juurde ja kuumuta paar minutit.
5. Lisa tomatipasta ja kuumuta umbes minut.
6. Lisa punane vein ja hauta, kuni vedelik on aurustunud.
7. Lisa vesi, ürdid ja vürtsid ning lase poti sisu keema.
8. Vähenda kuumust ja hauta umbes tunda aega, kuni liha on pehme.
9. Serveerides puista peale petersell.

KOMMENTAARID

arxitibi 12.jaan 2011 20:46
Suheliselt kallis toit, aga tuli pigem söödav, kui midagi erilist.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke