Köögiviljatoidud  » Lihaga

Veiseliha-porrupada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tervislik ja aromaatne porrupada täidab hästi kõhtu, aga ei mõju raskelt.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Lõika liha kuubikuteks ja pruunista kiirelt õlis.
2. Maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta umbes 5-6 minutit.
3. Haki porgand ja seller ning viiluta porru.
4. Lisa hakitud köögiviljad patta liha juurde ja kuumuta paar minutit.
5. Lisa tomatipasta ja kuumuta umbes minut.
6. Lisa punane vein ja hauta, kuni vedelik on aurustunud.
7. Lisa vesi, ürdid ja vürtsid ning lase poti sisu keema.
8. Vähenda kuumust ja hauta umbes tunda aega, kuni liha on pehme.
9. Serveerides puista peale petersell.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 12.jaan 2011 20:46
Suheliselt kallis toit, aga tuli pigem söödav, kui midagi erilist.
1