Köögiviljatoidud  » Lihaga

Sügisene pajaroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Sellesse patta saab panna just need juurviljad, mis kõige enam maitsevad ja mida on parasjagu värskelt võtta.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg 20 minutit + 3,5 tundi hautamiseks

Kogus: 6 portsjonit
Lõika liha 1,5–2 cm suurusteks viiludeks. Koori ja viiluta köögiviljad. Lao liha ja köögiviljad patta. Lisa maitseained ja vesi ning hauta 150-kraadises ahjus 3–3,5 tundi Vajadusel lisa vahepeal vedelikku. Serveeri keedetud kartulitega.
Ahjus hautatud pajaroog on iidvana traditsiooniline talgute ajal valmistatud toit, mida kogu aeg passima ei pidanud ja mis justkui "ise" valmis sai.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
AGA 15.jaan 2012 14:29
xxx kus on siin retseptis kapsas?
xxx 30.nov 2010 16:03
aga kapsas kaotab oma vitaamiinid peale 60 minutilist töötlemist. See 3 tundi on ikka liig mis liig
NAAJ 22.sept 2010 18:45
Aga Sa ei pea vett nii palju panema. Pane oma äranägemise järgi, aga jälgi, et põhja ei kõrbeks.
Katu 22.sept 2010 17:07
Jube palju on seal ikka vett, kas see peabki nii olema?
1