Köögiviljatoidud  » Lihaga

Rooskapsa-frikadellihautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Selles roas on kõike – nii liha kui ka rohkelt köögivilju.
Valmistusaeg:

Ettevalmistusaeg 50 minutit + 15 minutit hautamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Pese ja puhasta kapsad, tee peale ristlõige ning keeda soolaga maitsestatud
vees 15 minutit. Koori sibulad ja lõika õhukesteks viiludeks. Haki küüslauk. Nõruta mais ja oad. Koori porgandid ja lõika viiludeks. Kuumuta kastruli põhjas 1 sl õli ja pruunista selles sibul ja küüslauk. Sega hakklihaga ning maitsesta segu soola ja pipraga. Vormi väikesed pallid ja pruunista igast küljest kastruli põhjas õlis. Lisa puljong, tüümian, porgandid ja tükeldatud konservtomatid koos mahlaga. Hauta nõrgal kuumusel 10 minutit. Nõruta rooskapsad ning lisa koos maisi ja ubadega potti. Kuumuta 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa