Köögiviljatoidud  » Lihaga

Klassikaline Eesti ühepajatoit

Keskmine hinne: 2.76 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Klassikaline Eesti pajaroog kodumaiste köögiviljadega maitseb hästi igal aastaajal.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg 35 minutit + 1 tund ja 10 minutit hautamiseks

Kogus: 6 portsjonit
Pruunista veiseliha potipõhjas võis. Tõsta potti suitsuliha, kooritud sibul ja sektoriteks lõigatud kapsas. Vala peale vesi ja hauta nõrgal kuumusel 25–30 minutit. Lisa kooritud ja tükeldatud porgandid ja kaalikas ning hauta veel 10 minutit. Lisa kooritud kartulid ja hauta veel 20 minutit. Maitsesta soolaga ja hauta veel 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Kaunista hakitud maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Li 21.apr 2015 22:21
Paar päeva soolas olnud sealihaga on ka hea.
Signe 16.apr 2015 18:40
Tuli hea! Kapsas just parajalt pehme ja ka vett sai minul täpselt parasjagu. Soola ei lisanudki, vaid keetsin puljongis ja sai paraja soolsusega ka :) Aitäh!
Siiri Kirikal 16.sept 2013 10:08
Kondiga abatükk või osso bucco on näiteks head, tahavad kaua hautamist, aga roog saab hea.
Ell 15.sept 2013 15:13
Milline lihatükk täpsemalt poest valida tuleks? Kas kaal on môeldud kondiga? Vabandust, olen täielik võhik.
Kriss 19.jaan 2013 13:56
Suppe asi tuli välja :Y
puky 06.juuni 2012 15:58
Imelik jah, miks lapsena ühepajatoitu vihkasin, aga praegu üks lemmikuid, tea, kas vanaduse märk või...mina lisan rõõska koort ja tsipa ketSupit ka.
Andra 12.nov 2011 21:11
väga maitsev tuli,aga rutem sai valmis ja oleksin pidanud siiski soola varem panema.natuke mage tuli,aga kui nsm soola peale raputasin,siis oli väga maitsev :)..
Ly 28.sept 2011 14:53
tegin, väga hea. Aga vett võib tõesti veidi vähem panna ;)
Vana kokk 14.sept 2011 16:35
Seda toitu saabki teha mitut moodi, ise varieerige. Mina kodus konte puljongiks keeta ei viitsi, seepärast kasutasin hoopis hakkliha, suitsupõske ka spetsiaalselt ei ostnud. Aga halloo, vett palju?!? Vanasti nimetati seda varianti "pika leemega". Vähemasti lõuna-Eestis. Head isu!
eeroj 22.aug 2011 21:20
Vett ka minumeelest palju. Teinekord teeks liitri veega ja paneks kaalika varem. A muidu väga hea söök!
Fry18 25.mai 2011 15:00
5p ka
Fry18 25.mai 2011 15:00
Väga hea toit...proovisin ka sealiha ja suitsupõsega, viis keele alla!
Gerli 08.nov 2010 13:41
Minu arust ka super hea toit. Olen isiklike eelistuste tõttu kaalika välja jätnud aga vedeliku kogus 1.5 l on paras:)
Robert 27.märts 2010 17:33
Mina olen juba mitu korda teinud selle retsepti järgi ja pole see kapsas midagi pudruks läinud. Väga hea toit(Y)
jana 21.sept 2009 09:53
ühepajatoit on alati hea,ja kes kasvatab ise ka juurvilju,siis väga odav toit!:D
marss 26.aug 2009 22:34
Maitseb väga hästi ning toidab kõhtu. Tasub proovida !
aici 05.mai 2009 12:36
Ma olen mitu korda selle retsepti järgi teinud ja väga väga maitsve toit saab. Vesi ju aurustub ära, kui kaan pealt ära võtta. Ja kapsaga selline lugu, et kui hiline kapsas, siis esimesena potti, kui varane kapsas, siis viimasena. Oma mure, kui nupp ei noki söögitegemise koha pealt...
Sirtsik 14.apr 2009 11:20
Muide kapsaga selline lugu, et neid ka erinevaid. Seega tuleb natike ennem ka mõelda ja vaadata, mida potti paned.
Hea söögi sõber 30.märts 2009 16:13
Ma jäin ka mõtlema, et vett kuidagi palju ning kummaline, et kapsas esimeste hulgas läheb. Panin siis vett poole vähem, kuid kapsa ikka retsepti järgi varakult sisse. Hea söök tuli. Mul küll kapsas pudruks ei keenud.
helilooja 21.veeb 2009 13:02
mina ei saa aru, miks peab kapsast kohe panema ja kaalikat-porgandit hiljem? kapsas ju küpseb kiiresti, loogiline oleks teda lõpupoole panna...
Mari 18.nov 2008 21:42
Proovisin seda retsepti ja pean tunnistama, et see tuli super hea maitsega
1