Köögiviljatoidud  » Lihaga

Iiri pajaroog

Keskmine hinne: 4.02 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Traditsiooniline lihtsatest ainetest Iiri roog sarnaneb paljuski meie ühepajatoidule.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg 25 minutit + 1 tund hautamiseks

Kogus: 6 portsjonit
Lõka kapsas 3–5 cm suurusteks tükkideks. Koori kartulid, seller, porgandid ja sibulad ning lõika suurteks tükkideks. Pane koos tükeldatud lihaga patta ja lase keema. Eemalda vaht, lisa loorber ja osa soola. Hauta nõrgal kuumusel vähemalt 1 tund. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel raputa peale hakitud peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
appimari 09.jaan 2009 21:40
...ei ole jah???:O
beastly 09.dets 2008 23:12
kui tohib mainida, siis see ei ole tüüpiline iiri pajaroog...
1