Köögiviljatoidud  » Lihaga

Kapsarullid suitsujuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Meie Annid Autor: Anni Arro
Kokasaate "Meie Annid" 12.01.2009 retsept.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon

Keeda kartulid. Eemalda kapsalehed peast. Pane kapsalehed kergelt soolatud vette 10 -15 minutiks keema. Keedetud kapsalehed lase külma vee alt läbi ja nõruta. Prae viilutatud fenkol, sibulad, peekon, seened ja salveilehed omavahel läbi. Tambi kartulid pudrunuiaga veidi puruks. Sega kõik koostisained omavahel ja maitsesta soola ning pipraga. Lõika kapsalehel keskmist juurikat veidi õhemaks. Määri vorm võiga. Täida kapsalehed täidisega, voldi kokku ja aseta vormi. Puista rullid üle riivitud juustuga ja vala peale vahukoor. Küpseta 200 kraadises kuumuses ca 20-30 minutit.


Meie Annid retsepte avaldatakse ajakirjas Oma Maitse

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
AgaateNetta 25.märts 2010 21:19
Väga väga maitsev roog. Samuti väga toitev. Suutsin vaid ühe rulli ära süüa ja veidi tomati-kurgi salatit ja kõht oli juba väga täis :) Aega läks aga kõvasti rohkem kui 60min.
cribi 19.veeb 2010 17:44
tegin neid kunagi hiina kapsaga ja see oli väga kiuline ja ei jäänud hea. Aga muidu maitselt super!
mia 07.nov 2009 18:58
jäid väga head. omapärased. peekoni maitse oli kõigest üle, aga väga hea. panin veel kaks küünt küüslauku ja vähenadsin sibulat poole võrra. soovitan soojalt!:Y
1