Köögiviljatoidud  » Lihaga

Lillkapsa-panniroog muna ja singiga

Keskmine hinne: 3.77 Allikas: 100 rooga
Lihtne ja maitsev panniroog, milles võid lisaks lillkapsale kasutada ka spargelkapsast. Juustudest sobib siia hästi Parmesan.
Kogus: 4 portsjonit
Eralda lillkapsas õisikuteks ja keeda need soolakas vees poolpehmeks. Sega kausis munad, riivjuust ja piim, maitsesta soola-pipraga. Prae peekon või sink pannil krõbedaks, lisa lillkapsas ning sega läbi. Lõpuks kalla pannile muna-juustusegu, hauta paar minutit. Serveeri rooga hakitud värske tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margit 02.sept 2011 15:23
Mõnus! 15 minutit ja tervislik toit valmis. Ja niiiiiiiiiiiii hea!
Anetu 02.mai 2011 19:38
Väga lihtne, kiire ja maitsev :)
kadres 14.dets 2010 14:09
Väga maitsev! Mees ka kiitis!
Lisli3 25.nov 2010 20:14
Super! Teen seda ühe uuesti ja uuesti ja lihtsalt ei saa küllalt.
K. 22.nov 2010 18:00
Maitseb nagu väga lillkapsane omlett. Sinki ega midagi ei kasutanud. Väga lihtne, kiire ja maitsev. Hautamine võttis küll tunduvalt rohkem aega kui paar minutit.
keilikeili 20.okt 2010 20:49
Woow. Niiii hea ja mõnusalt krõmpsuv! Soovitan kindlasti!
triin 27.sept 2010 19:24
Super maitsev !
Kärt 16.mai 2010 18:41
Tõesti on maitsev!
smileactive 01.dets 2009 21:15
Imehea. Riivjuustu asemel panin sinihallitusjuustu. Ja kaalu jälgiviatel inimestel on eriti tõhus kasutada ainult munavalget. Väga maitsev!
runcis 07.nov 2009 14:01
Maitsev argiõhtu roog.
heidikene 26.aug 2009 17:02
Väga hea:)
t2msk 19.aug 2009 16:39
Tõesti väga hea:)
meggy 16.aug 2009 18:12
väga hea suvine toit, juustu võib asendada vahest ka riivsaiaga, ikka tuleb hea.
lycite 16.aug 2009 17:27
päris hea, aga ei näinud selline välja nagu pildil:)
1