Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Pajaroog ribidega

Lihaga

Pajaroog ribidega

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Pajaroal on see võlu, et ühte potti mahub korraga palju häid asju.
Retsept
portsjonile
2 sl õli
800 g ribid
sool, must pipar
kuiv šerri
4 tk porgand
2 tk sibul
2 vart Varsseller
4 küünt Küüslauk
1 leht Loorber
2 dl puljong
Sinepiseemned
1.  Kuumuta poti põhjas õli ja pruunista selles ribid.
2.  Maitsesta soola ja pipraga ning lisa sorts šerrit.
3.  Puhasta sibul ja küüslauk ning haki, kuid mitte väga peenelt. Prae kergelt läbi.
4.  Koori porgandid ja lõika suured viilud. Toimi samamoodi selleriga.
5.  Vala juurde puljong, lisa loorber ja sinepiseemned. Hauta, kuni liha ja juurikad on pehmed.
# Poest ribi ostes veendu, et sel ikka liha küljes oleks. Muidu hautad hiljem pannil vaid konte. Müüakse ka juba eelmaitsestatud ribisid, mis on eriti mugav, kui endal maitsestamise ideid või sobilikke maitseaineid parajasti pole.
# Ribi valmidust näitab see, kui liha tuleb kondi küljest kergesti lahti.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes