Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Hautatud värske kapsas suitsupeekoni ja hernestega

Lihaga

Hautatud värske kapsas suitsupeekoni ja hernestega

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv argiroog, mis maitseb hästi keedetud või ahjukartulitega. Soovi korral võid tavalise kapsa asendada Savoia kapsaga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 spl Õli
100 g Taisem suitsupeekon
400 g Valge peakapsas
100 g Herned (külmutatud)
1 dl Vahukoor
Sool ja must pipar
Kuumuta pannil õli ja pruunista hakitud peekonit paar minutit. Lisa ribadeks lõigatud kapsas ning prae pidevalt segades 5 minutit ehk kuni kapsas on pisut pehmenenud. Lisa herned, hauta veel veidi. Maitsesta soola ja pipraga. Vala peale koor, kuumuta läbi ja serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Pyhak 01.veeb 2011 00:57
Kiire ja hää
Hindaja 06.juuli 2010 20:39
Nõustun :)
Eve 30.juuni 2010 17:30
Suveks hea kiire söök. Lihtne valmistada ja maitseb hästi :Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool