Köögiviljatoidud  » Lihaga

Hautatud värske kapsas suitsupeekoni ja hernestega

Keskmine hinne: 4.02 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Kiirelt valmiv argiroog, mis maitseb hästi keedetud või ahjukartulitega. Soovi korral võid tavalise kapsa asendada Savoia kapsaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta pannil õli ja pruunista hakitud peekonit paar minutit. Lisa ribadeks lõigatud kapsas ning prae pidevalt segades 5 minutit ehk kuni kapsas on pisut pehmenenud. Lisa herned, hauta veel veidi. Maitsesta soola ja pipraga. Vala peale koor, kuumuta läbi ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pyhak 01.veeb 2011 00:57
Kiire ja hää
Hindaja 06.juuli 2010 20:39
Nõustun :)
Eve 30.juuni 2010 17:30
Suveks hea kiire söök. Lihtne valmistada ja maitseb hästi :Y
1