Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Juurvilja-lihapada siidrileemes

Lihaga

Juurvilja-lihapada siidrileemes

Pille Enden Juurikad potti
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Koos köögiviljadega pikka aega siidrileemes haudunud liha on pehme ja mahlane.

üle 60 min

40 minutit + 1 tund hautamiseks

Retsept
portsjonile
600 g Veiseliha (taine praetükk)
150 g Porgand
250 g Kaalikas
80 g Sibul
Jahu
Või või õli
3 dl Vesi
Sool
Must pipar
0.3 l Siider (kuiv või poolkuiv)
2 dl Lihapuljong
2 spl Sojakaste
Rosmariin
Loorber
Lõika liha kuubikuteks. Koori ja tükelda porgandid ja kaalikas, viiluta sibulad. Veereta lihakuubikuid jahus ja pruunista pannil õlis või võis mitmes jaos ning tõsta siis potti. Loputa pann kuuma veega ja pane loputusleem kõrvale. Raputa lihale soola ja pipart. Lisa tükeldatud köögiviljad (välja arvatud sibul), siider, loputusleem, puljong, sojakaste, rosmariin ja loorber. Hauta madalal kuumusel umbes 1 tund, kuni liha on pehme. Poole küpsemise ajal lisa sibul. Viimistle maitse. Serveeri keedetud riisi või kartulitega.

KOMMENTAARID

arxitibi 19.apr 2014 13:31
Tegin sealihaga. Üllatav. Meeldis.
20031976 24.aug 2011 16:58
sellest sai meie pere lemmik söök
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes