Köögiviljatoidud  » Lihaga

Juurvilja-lihapada siidrileemes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Juurikad potti Autor: Pille Enden
Koos köögiviljadega pikka aega siidrileemes haudunud liha on pehme ja mahlane.
Valmistusaeg: üle 60 min

40 minutit + 1 tund hautamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha kuubikuteks. Koori ja tükelda porgandid ja kaalikas, viiluta sibulad. Veereta lihakuubikuid jahus ja pruunista pannil õlis või võis mitmes jaos ning tõsta siis potti. Loputa pann kuuma veega ja pane loputusleem kõrvale. Raputa lihale soola ja pipart. Lisa tükeldatud köögiviljad (välja arvatud sibul), siider, loputusleem, puljong, sojakaste, rosmariin ja loorber. Hauta madalal kuumusel umbes 1 tund, kuni liha on pehme. Poole küpsemise ajal lisa sibul. Viimistle maitse. Serveeri keedetud riisi või kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 19.apr 2014 13:31
Tegin sealihaga. Üllatav. Meeldis.
20031976 24.aug 2011 16:58
sellest sai meie pere lemmik söök
1