Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Kartuli, herne ja küüslaugu püree

Lihaga

Kartuli, herne ja küüslaugu püree

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Värsketest kartulitest ja hernestest saab mõnusalt kreemise püree. Koos krõbeda peekoniga on see täiesti piisav suviseks eineks.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 sl Või
1 dl Piim
1 tl Sool
1 dl Riivitud parmesan
200 g Peekon
1.5 kg Kartul
500 g Värske hernes
2 tk Küüslauguküüs
1. Kaabi kartulitel koor ära. Pane tükeldatud kartulid, herned ja küüslauk potti. Vala peale vesi. Lisa soola ja kuumuta keemiseni. Keeda 25 minutit, kuni kartulid on pehmed.

2. Nõruta ja tambi koos või, piima ja soolaga pudruks. Sega hulka riivitud Parmesan. Serveeri krõbeda peekoniga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes